Kuka ja mikä?

   Tervehdys kaikille lukijoille!


Näin alkuun lienee paikallaan pieni esittely, eli: Olen 22 vuotias hitaasti mutta varmasti aikuistuva miehenalku ja asustelen vuokralla omakotitalossa Oulussa. Lapsuuteni ja nuoruuteni olen kyyristellyt äidin helmoissa Laukaan pitäjässä, joka on kasvava n. 20 tuhannen asukkaan kunta Keski-suomessa, noin 30 kilometrin päässä Jypinkylästä. Oulussa opiskelen liiketaulotta ja Opiskelumotivaatiota haen satunnaisesti kalatehtaan hihnan ääreltä..

Harrastuksena löytyy mönkijät, sillä pitäähän jokaisella itseään kunnioittavalla miehellä olla percieen alla joku pärisevä laitos. Harrastan silloin tällöin myös salibandyä,  Oululaisittain sähälyä. Tämä on kuitenkin viime aikoina jäänyt hieman vähemmälle, sillä mättäessäni 100 maalia per peli, alkoi jo harrastusyhteisön yleinen ilmapiiri kärsiä. Olennaisena osana harrastuksiin kuuluu myös haaveilu ulkomaanmatkoista ja hienommasta autosta, nykyinen Fordi kun ei herätä naarassukupuolessa mainittavia tuntemuksia.

Olen pitänyt pientä blogia whatsapissa jo parin vuoden ajan ja jakanut sitä eri ryhmiin. Positiivisesta palautteesta ja kannustuksesta johtuen ajattelin perustaa nyt ihan julkisen blogin. Kirjoitukseni ovat pääsääntöisesti ainakin olevinaan hauskoja, ja niiden tarkoituksena on saada lukijalle edes hieman hymynkaretta suupieleen. Huumorin ohessa kirjoittelen joskus myös vähän syvällisempää tekstiä. Kirjoituksissani monesti saatan kärjistää asioita, mutta Ouluhan on ainakin Hankoon verrattuna sen verran pohjoisessa, että saa jo vähän lapinlisää juttuihin heittää. Kirjoitukseni perustuvat pääosin arkipäivän havaintoihin ja erilaisiin reissuihin.


Kirjoittelen juttujani fiilispohjalta, yleensä noin kuukauden välein. Vahvasti riippuen siitä, luistaako juttu paremmin kuin mummon jarrusukka palvelutalon parketilla. Vanhoja tekstejä löytyy paljon, sikäli mikäli kerkiän niin postailen myös niitä. Kommenttia ja palautetta saa myös laittaa, kuuntelen mielelläni :)


Sen pitemmittä puheitta, Tervetuloa seuraamaan, toivottavasti viihdyt juttujeni parissa!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keltainen tupa, perunaton maa. Osa 5, Pinnotuksia ja pilvilinnoja

Keltainen tupa, perunaton maa osa 3. Vuosi 2021, unelmia, periaatteita ja irtosuhteita

Tour de Norway- Fordilla Norjaan